WISH LIST 2015 // Christmas

 
1. Söta tofflor
Dessa är från Indiska och jag har spanat in dom enda sedan de kom in i butik... Jag tror faktiskt jag ska köpa mig dom som en julklapp till mig själv eftersom jag ändå har personalrabatt. 
 
2. NYX slim lip pencil i färgen 'Nude Truffle'
Jag tror det är den färgen jag vill ha iallafall.. haha. Jag vill ha en nude färg som är lite mörkare - precis som bilden jag satte bredvid. Det står att den hon har är Nude Truffle så jag hoppas på att det är den!
 
3. Naked 2 eller Naked 3 eyeshadow palette 
Syrran har Naked 2-paletten och jag Ä-L-S-K-A-R den!! Men är lite nyfiken på 3an med.
 
4. Smycke från Lily and Rose
Ramlade in på deras hemsida väldigt spontant för någon vecka sen och blev kär. Så himla fina smycken! Klicka in på lilyandrose.se!
 
5. Anastasia contour kit
Hört så mycket bra om denna paletten och jag älskar contour, så yes ge mig. 
 
6. Necessärer från Åhléns
Hittade 3 olika storlekar och matchande necessärer från Åhléns och jag behöver verkligen alla 3 haha..
 
7. Necessärer från Victoria's Secret
Lite fler fina necessärer fast från VS denna gången. Så himla fina och VS ligger mig varmt om hjärtat.
 
8. --> ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING <--
Detta ligger absolut högst upp för jag har funderat och velat så himla länge. Visst att jag gillar mina naturliga, men skulle absolut inte vilja säga nej till att prova åtminstonde en gång att sätta i för mer fyllning och längd - främst längd. 
 
9. Kläääädeeeeer
Just dessa jag plockat ut är från River Island. Det är inga specifika plagg egentligen som jag är ute efter, utan vill bara ha en ny garderob. Eller jo, jag vill ha en skinnjacka från Zara! Typ denna, så jävla snygg och jag behöver verkligen en skinnjacka.
 
10. Smycken
Nämnde ju smyckena från Lily and Rose förut, men skulle inte säga nej till andra smycken heller. Finns massor av fina smycken från Både H&M, Zara & River Island.
Malin Bergsell

Vill också göra ögonfransförlängning har önskat mig det också :) Vill prova i alla fall :)

Svar: Jaa men precis! Tycker det är så himla fint så vore verkligen så nice att få prova!
Hanna Kero

Christina

Jag är ju utbildad ögonfransstylist sedan förra hösten ;D Tyvärr har jag ingen tid innan jul, men under ledigheten mellan jul & nyår så är jag tillgängligt! Brukar köra kompispris för 500kr! :)

Svar: Nämen är det sant?! Har du lite före- och efterbilder som man kan få se? Du kan mejla mig så kan vi prata lite närmare kring detta om du vill! 🙊 hannakero@hotmail.com
Hanna Kero