My top 3 youtubers

1. Kelsey Simone
 
Hon är utan tvekan min favorit! Hennes "trend alert" - videos är något jag uppskattar något sjukt haha. Jag har ju aldrig varit den som läser om aktuella trender, men jag älskar när hon berättar om vad som är inne just nu. Vet inte riktigt vad det är, men jag antar jag gillar hennes personlighet! 
 
 
 
Koleen, ... Koleen. I LOVE HER! Girl crush utan tvekan. Har följt henne hur länge som helst och hon slutar aldrig leverera look efter look. Hon har nydligen börjat ta tillbaka 90's och 2000's modet, vilket jag aldrig trodde skulle vara snyggt i mina ögon. Men på något sätt så lyckas hon övertyga till och med mig att det faktiskt kan vara jävligt coolt. 
 
 
 
Det som är kul med Olivia är att vi inte har samma smak, men jag tycker hon är otroligt fin som människa. Jag vet inte, men det känns typ som att hon skulle vara helt underbar att ha som vän haha. Till skillnad från de andra två jag tipsat om är Olivia mer intriktad på hälsa, träning och välmående. Just nu har hon publicerat flyttvloggar också vilket är det roligaste jag vet! Haha..