No plans

 
Jag tänkte ju dra ut på stan idag... Vad hände med det eller?
Haha jag sitter här och gör mig i ordning i lugn och ro till Sash på youtube. Sen kom jag och tänka på hur en brown-ish färg på läpparna är sjukt snyggt och till sist inser jag att klockan bara sprungit iväg. Orkar inte ut på stan längre haha, det är så skönt att sega. Nackdelen är att jag blir fruktansvärt rastlöst. Men vad säger ni? Jag tar på mig träningsskorna ifall jag blir rastlös och springer? Yes sjukt bra idé. Bra bra. 
 
Nej, nu ska jag leta mer inspiration till photoshootsen, skriva text till mina låtar och planera fler låtar jag ska börja på när jag kommer hem! Ska snart tatuera mig med.. på onsdag... herregud asså jag är så glad!! 

This weekend

 
Godmorgon! Eller ja, det är lunch nu men jag har bara legat nerbäddad med datorn hela morgonen. 
Gör lite småjobb som ska bli klart så fort som möjligt. Planerar bland annat 4 olika photoshoots som jag är så taggad på! Ska bli fotograferad av en fotograf jag aldrig träffat och Elin kommer stå som assistent och hjälpa mig få allting exakt som jag vill ha det. Tror ni alla kommer digga det! Är ensam i helgen så det blir massa fokus på allt detta nu! 
 
Har ändrat om lite på min blogg som ni ser! Lite större bilder, lite bättre. :)

Göteborg & Saltholmen

 
Lite bilder från förra veckan då jag var i Göteborg och myste med Lina!
Vi gick runt på stan, fikade och drog sedan ut till Saltholmen och njöt av en grymt go sommarkväll. Lina har skaffat blogg nu också!! Så jag tycker absolut ni ska gå in och ge henne ett klick! 
 
Klicka HÄR för att komma till Lina's blogg!