Hate Potate

 
 
 
 
Keps från Adidas, sweatshit från Monki, T-shirt från HOBO New York, Jeans från River Island, Skor från DinSko, Skinnjacka från Zara.
 
Detta är min favorit-chill-outfit utan tvekan! 
Svarta jeans, vita sneakers, en HOBO t-shirt med en gosig sweatshirt över och sen kepsen. Kepsen för att den gör varje tråkig outfit rolig, HOBO's t-shirts för att dom är lite längre i fram och i bak vilket är assnyggt under en myströja!! Sen är ju jeansen, sneakerserna och myströjan bara världens bekvämaste plagg. 
 
Och på HOBO New York har jag en rabattkod för er som vill klicka hem något! Skriv in HANNA så får ni ett avdrag på 10% på er order! 

New job

 
 
VEEEET NI VAD?!? 
Jag fick jobbet på Adidas!!! Haha precis som jag skrev här på bloggen när jag lämnade CV så var det ju Adidas jag verkligen ville ha - så fick jag det! Redan nu på söndag slutar jag på Indiska och kör mitt första pass på mitt nya butiksjobb nästa vecka. Jag vet inte varför men jag har inte riktigt hunnit greppa att jag faktiskt ska byta jobb även fast jag vetat detta i 2 veckor. Har ju trots allt alltid haft Indiska sedan jag flyttade hit, men jag är taggad! Ska bli så sjukt kul att köra något nytt! 

Vad tur jag har egentligen. Allt rullar verkligen på! 

Dancing

Världens bästa Madde joinade mig för att hon skulle öva sin monolog till att söka skolscener samtidigt <3
Och jag gick nästan ner i spagat?! Blev så chockad har ju stelnat till som fan sedan jag gick i skolan haha 
 
Så ja, idag har jag äntligen fått dansa av mig allt.
Åh vad skönt det vaaaaar. Haft sånna cravings hur länge som helst men absolut inte haft utrymme för det. Jag har bestämt mig för att börja kolla kurser i Stockholm i höst för jag behöver och vill dansa helt galet mycket. Fatta vad nice! Om någon har tips på en bra dansskola i Stockholm - dela med er! Skulle verkligen uppskatta det! 
 
Sitter iallafall på tåget hem nu. Har varit en kort men mysig sväng hem till föräldrarna i Skara <3