The answers

Nu tänkte jag svara på några frågor jag fick av 3 tjejer i ett inlägg för ett tag sen!
 
Ninni frågade: "Åh kan inte du berätta mer om din pojkvän? Skriver du låtar till andra eller dig själv? :) Vad handlar låtarna om? Kan man lyssna på de? Sjukt nyfiken haha, älskar musik!"
Hahah vad skulle man kunna berätta om honom... mer än det uppenbara "Han är snäll mot mig och han är så jävla snygg". Han är dansare, eller just nu dansar han inte men han har dansat större delen av sitt liv. Han är världens energibomb som alltid sprider nice vibes med lättsamhet till alla runt omkring honom, även fast han inte känner dom. Sen tar han mig på rumpan ibland, vilket är nice haha.
* Jag skriver bara låtar till mig själv för tillfället!
* Dom handlar om lite olika saker som jag varit med om eller så är låtarna försök på att uttrycka mina känslor i ord, vilket är typ helt omöjligt haha.
* Låtarna går än så länge inte att lyssna på av en enkel andledning att inget är klart. Jag har texter till typ 30 låtar, jag har ca 10 halvproddade instrumentaler som väntar på text... men det kommer komma så småningom!!
 
Shanelle frågade: "Vad gör du med alla dina låtar du skriver? Kommer du försöka släppa dem eller gör du det bara för dig själv, för att det är roligt?"
Just nu gör jag ingenting med dom men jag kommer vilja försöka släppa dom, men sen när det blir och vilka det blir återstår att se!
 
Emma frågade: "Jag såg att några redan frågat om det men kan du inte berätta masssa om det här med musiken? Typ hur gör du när du skriver låtar? Hur vill du ta det vidare? Osv :)"
Jag har alltid älskat musik och jag har så länge jag kan minnas sjungit och spelat olika instrument. Det här med att skriva låtar märkte jag var intressant lite senare, ungefär i samma tid som jag började lyssna på Ed Sheeran. Jag ÄLSKAR Ed Sheerans sätt att skriva låtar och jag blev helt enkelt sjukt intresserad av att prova skriva själv. Sedan dess har det varit min terapi - jag kan sitta i timmar och bara leka med olika ord och toner. 
Jag har absolut ingen aning om hur man "egentligen ska göra". Jag producerar just nu musik via mitt piano och programet Garageband, men kommer snart byta till Logic. Sen sitter jag bara och provar mig fram - ser vad som funkar och inte. 
Textandet brukar jag gilla att göra på något ställe som inte är hemma. Jag vet inte varför men att sitta på ett fik, eller att sitta vid vattnet någonstans, eller på ett berg gör det så himla mycket lättare. Kommer närmare mina känslor då antar jag. 
Jag hade ju önskat mig att jag hade kunnat jobba med musiken på något sätt. Det hade varit jäkligt kul att skriva någon annan och inte bara sitta själv. Jag blir ju aldrig nöjd själv så tror att det kan vara bra för mig att ha någon att bolla idéer med!
 
Och angående musiken.. Jag kommer antagligen flytta in i en studio i slutet på nästa vecka!!! Med min syster. KAN ABSOLUT INTE VÄNTA PÅ DETTA!
Q&A

Karlberg Palace

 
 
 
 
 
Keps - H&M // Body - Zara // Bralette - Lindex // Jeans - River Island // Heels - Na-kd.com // Halsduk - Bikbok // Jacka - pojkvännens 
Photo: Lina Fogel
 
Detta var min outfit idag....
..... Förutom att det regnat och varit svinkallt hela tiden + att de där klackarna absolut inte går att gå i. Hade ett par sköna sneakers istället och jag hade en regnjacka över jeansjackan för att hålla värmen. Annars var det min outfit haha. 
 
Nu ligger jag här i soffan hos Lina invirad i en filt pga köldskador från tidigare idag. Försöker samla mod för att ta promenaden i regnet hem till mig MEN som tur är så bor jag och Lina nästan grannar, iallafall när man tänker Stockholm. Då är alla i samma stadsområde grannar - enligt mig // mvh småstadstjej