Behöver era tips!

 
 
Hallå allesammans jag har lite grejer jag vill ha hjälp med!
Jag behöver tips på två saker: Bra solsemester resemål i september och en riktigt bra faketan (inte St. Tropez).
 
Resemål i september.... ja alltså jag funderar allvarligt på att ta mig en vecka och bara dra iväg för att skita i allt lite. Haha en riktig jävla solsemester ensam någonstans vid en pool, vid havet med en bok (läser inte wtf) och en juice i handen. Fått sån ångest över att det snart är höst igen. Så snälla ge mig ALLA TIPS NI HAR på ett eller flera ställen som jag borde åka till för en avslappnande semester!!
 
Och sen har vi faketan.. helvete alltså. Jag älskar ju St. Tropez. Den är fucking bäst men jag har blivit allergisk mot den tror jag. Så jag behöver hitta en ny som är lika bra... HUR?? Har ni något tips? 

2 looks

 
 
 
 
 
Idag plåtade jag och syrran bilder till NA-KD! 
Inte träffat min syster på sååå länge så var jättekul att få vara med henne igen. Vi skrattade åt allt och resultatet blev nog riktigt bra! Iallafall av det jag såg!
 
Nej nu är jag trött och måste upp för att jobba imorgon.. hoppas ni är lika taggade på att få se resultaten som jag är!!
 

Grönalund

 
 
 
 
 
 
Igår var jag på Grönan med min älskade bästa vän Andrea!!
Hon har varit här nu mitt på veckan och myst med mig i det fina vädret. Vi har inte setts på ett halvår?! Det var så behövligt att få träffa henne att jag till och med fällde en tår när jag fick krama om henne på perrongen i Onsdags haha jag som ALDRIG gråter. Imorgon åker hon hem, men jag ska försöka ta mig till Göteborg (dit hon snart flyttar!!) i mitten på Augusti så det känns inte helt förjävligt ändå.
 
Nu är det bara att hugga in på några intensiva jobbveckor. Puss <3