Studenten

 
Haha sitter med ett sånt töntigt leende när jag kollar igenom bilderna. 
Det är verkligen ingen myt om att studenten är något av det bästa man gör. Jäklar vad kul det var! Dagen började med champagnefrukost hos Lina och sedan rullade schemat på med utspring, traditionella aktiviteter, party på fetaste flaket igenom stan, mottagning och avslutades med en härlig utgång och ett gosigt telefonsamtal.  
 
Nu är jag skolfri och ska direkt efter att jag jobbat klart mina sista pass på Skara Sommarland åka upp till Stockholm en vecka för att lämna mitt CV på alla möjliga ställen och göra ett litet uppdrag. Vet egentligen inte om man kan kalla det uppdrag, men jag vill inte riktigt berätta vad det är jag ska göra än. Jag kan kort och gott säga att det ska bli så galet roligt och jag är så himla glad över att få möjligheten! 
 

I'll take you on an adventure

 
Hej vänner, det var inte igår!
Herregud det har nästan gått ett helt år och jag har inte varit inne på min blogg alls. Jag vet inte ens om det finns någon kvar av er som kommer klicka in här längre? Jag kände iallafall för att skriva av mig lite på bloggen om vad som kommer hända i mitt liv framöver eftersom jag ÄNTLIGEN tagit studenten och kan börja göra saker som jag längtat efter att få göra SÅ LÄNGE. 
 
Planerna för mig är att jag kommer från och med nu ta tag i musiken. Jag vill sjunga, jag vill hoppa runt och dansa, jag vill skriva fet musik som ni ska få lyssna sönder. Jag vill så fruktansvärt mycket och jag har äntligen möjlighet att lägga ner hela min själ på det. 
 
Jag tycker absolut ni ska börja följa min blogg på bloglovin' och klicka in här dagligen för det kommer hända grejer kan jag säga! Jag står på ruta 1 i jämförelse mot vart jag vill komma och det kommer bli en fruktansvärt rolig (& såklart kämpig) väg att ta mig dit jag vill. 
 
Ha det gott, vi ses!