I stallet

 
 
 
 
 
Fick hänga med min kompis Madde till hennes stall och rida hennes häst häromdagen!
Det var sjuuuukt kul, fick sån jäkla träningsvärk i insida lår efter haha. Jag är ju en gammal hästtjej, för er som inte vet. Höll på med hästar från när jag var 6 till jag var 12 fast jag red inte utan körde ponnytrav! Näe, hästar är fina djur.... och på tal om fina djur så blev jag bff med stallkatterna direkt. Herregud vad söta dom var, jag kunde inte släppa taget om dom!!
 
 

Gifts from my sister

 
 
Två av mina julklappar - båda från min finaste syster!
Klockan är bara såååå snygg och jag vet inte hur länge jag suktat efter Calvin Klein-setet. I över ett år har jag gått förbi setet i butiker och ba "ååååh...." men aldrig velat spendera så mycket pengar... but my sister did, åt mig och nu äger jag det täntligen och lever i det så mycket jag bara kan. 
 

2 month

 
Topp från NAKD // Byxor från Topshop
 
Hej.... det var två månader sen...
 
God jul!
Gott nytt år!
Trevlig fortsättning!
 
Har fått heltidsjobb, bott hemma max 50% av tiden, haft en hel del galna AW's, har inte tagit några bilder alls, fått grymma julklappar, fick en nyårskyss, varit på bio, ätit god mat, fått besök, festat lite till, haft influensan, spenderat pengar och blivit pank.
 
Hej! Mitt namn är Hanna Kero, 20 bast, bor i Stockholm och har nu äntligen börjat känna en trygghet och känsla att 2017 kommer bli ett bra år. Vi ses!