Halloween

 
Idag har det varit en sån där perfekt höstdag!
Är tillbaka i mina hemtrakter över helgen och idag drog jag och mamma in till Skövde för att köpa lite smått och gott till kvällens halloweenfestande. Fick med mig ett par mockabyxor hem. Vet dock inte om jag ska använda dom än för kan inte bestämma mig om dom sitter bra eller inte. Ska fråga Madde som kommer hit och fixar sig med mig vad hon tycker!

Är varje år lika lost när det gäller vilken dag man festar? I torsdags var det amerikansk halloween... eller? För folk festade redan då och igår festade några... och idag...??? Hahah SNÄLLA FÖRKLARA!

Home to mama

 
Mycket bra låt den där Home to mama av Justin Bieber och Cody Simpson alltså.. kopplar den så mycket till hösten/vintern av någon anledning.
Nu har jag jobbat klart för dagen iallafall och sitter jag och packar! Ska med tåget direkt efter jobbet imorgon så måste ha med mig väskan redan på morgonen in till stan. Jag förstår inte hur jag alltid har med mig så mycket kläder?! Ska bara vara borta typ 3-4 dagar men hela väskan är full hahah. HUUUR?? Syrran sitter också på golvet bredvid mig och packar för sin lilla resa till Göteborg. Kul med lite sällskap! 
 
Ska bli kul att träffa mina föräldrar! Över en månad sen nu.. det känns som två veckor... helt sjukt. 

Vocal coach

 
Igår så träffade jag vocal coachen Susanne Bertlin!
Hon är en så himla härlig människa och kände verkligen att jag fick den hjälpen jag ville ha. Jag fick komma hem till henne och sjunga några låtar samtidigt som hon skrev ner notes. Berättade innan vad det är jag har som mål och vad jag vill med min röst, så hon gick igenom efter vad det är jag bör träna upp. Sjukt givande, ska träna jäääveeeel!
 
Nu går jag omkring på jobbet och övar till vår butiks låtar... multitasking! Tjäna pengar, bjuda på en show och öva samtidigt haha. Känner verkligen att mina kollegor är underbara efter dagens personalmöte idag btw. Ju mer jag kommit in i allt så känner jag bara mer och mer hur jag trivs vilket är så skönt! Hoppas samma sak händer på mitt andra kommande jobb på Espresso House nästa vecka då jag ska inskolas inför december!
 
Nu är det ytterligare 2 till arbetsdagar och sedan tar jag tåget hem till Skara på fredag för att träffa familj och festa med vänner!! Så taggaaaaaad på halloween helt galet!!