Ari fragrance

 
Jag var bara tvungen. Jag var tvungen!!
1. Hur jävla söt är den inte?? 2. Den luktar såååå gooooott!
Jag behöver ingen mer parfym MEN jag kunde inte stå emot haha. Det är Ariana Grandes första parfym tror jag (rätta mig om jag har fel) och hon är ju bäst. 
 
Hittade den på Nordicfeel.se (..snälla sponsra mig :))) och deras leverans är sjuk. Beställde den igår och fick den idag!

Brand ambassador of HOBO New York

 
 
 
Låt mig uttrycka det fina med att jobba stängning på hötorget:
Dom tar nämligen ner allt ungefär en halvtimma innan vi stänger och istället ställer sig någon i hörnet just utanför vår butik och säljer blommor billigt. Jag fick igår med mig 2 förpackningar med stora fina vita liljor i för 40:-!!! Haha så lycklig jag hade nämligen funderat på att köpa med mig blommor hem när jag hade lunch men orkade inte då. 
 
Anyways, jag hämtade ut ett paket med kläder från HOBO New York på vägen hem igår. Jag kan nämligen informera er nu om att jag är deras svenska ambassadör! Så jag ser fram emot att få sätta ihop lite street-outfits för er framöver!! 
 
Imorgon är det påskafton, jag jobbar men har bokat bord med världens bästa Johanna efteråt så vi ska dricka och äta gott! Fyfan vad mys det ska bliiiii!! Ha det bäst <3

Day off

 
 
Njuter riktigt av min brunch ska ni veta!! 
Perfekt också nu när jag sitter här i soffan med all mat framför mig så går Eragon på tvn, så det blev bara ännu mysigare att vara ledig idag. Ska strax springa ner i tvättstugan och sen blir det nog bara latande här i soffan igen. Haha TÄNKER INTE göra någon mer ansträngning än att tvätta idag.
 
Vad är det för dag idag ens?.. Söndag.. det är ju en latis-dag så det är okej att inte göra något! 
Hoppas ni får en fin dag <3