Celebration

 
 
 
 
Idag kom mina föräldrar och min fina vän Lina upp till Stockholm! 
Lina stannar till onsdagmorgon och föräldrarna veckan ut. Fick en liten sen födelsedagsmiddag på resturang London och det var så mysigt. Detta är den enda semesterveckan jag har i sommar också och jag kunde ju inte bli mer nöjd över vädret vi kommer ha. Ne jag är så glad nu. Saknat Lina något gaaaaalet för vi har inte setts på 100 år känns det som. Hon är verkligen en sån där vän som man kan vara ifrån hur länge som helst men alltid är lika close när man väl träffas.
 
Tycker om henne massor, nu ligger hon och diskuterar dyra soffor och försöker hitta en likadan soffa som jag har till hennes nya lägenhet i Göteborg haha, åh <3 Tycker ni ska kika in på hennes blogg HÄR!

No sense

 
 
Har mått lite sådär det senaste.. 
Varit så jäkla nere några dagar i rad och haft ett par motivationslösa och inspirationslösa månader. Jag är så upp och ner, för jag mår väl bra annars.. antar jag, men det är något som inte är helt 100 ändå. Detta gör mig så frustrerad och det suger så mycket energi. Tappar typ tråden lite. Gah
 
Älskar att det är sommar nu iallafall. Mina kollegor är ju för goa och min familj kommer upp hit till Stockholm nästa vecka. Ska bli så mysigt att ha dom här <3 

Valborg // 10 thoughts

 
 
 
Lite bilder från Valborg med min Zara-body!
Eftersom jag inte rört min systemkamera pga trasigt objektiv och att jag inte riktigt känt mig 100% det senaste så ska ni få ta del av lite tankar jag haft det senaste; som en liten sammanfattning. 
 
* Stockholm är fan det bästa stället jag vet.
* Jag saknaaaar honoooooom något sjukt. 
* Trivs så himla bra på mitt nya jobb. Underbara kollegor, skön stämning, snyggt märke.. träffar kändisar typ varje dag haha skitkul ju.
* Tycker det är så konstigt att se mig i blont hår. Vem är den bruden?
* Mina grannar har blivit med hundvalp så håll tummarna att jag får bli hundvakt framöver!!
* Jag spenderar alldeles för mycket pengar på mat. 
* Jag behöver löning nu.
* Jag saknar mitt piano som står hemma i Skara.
* Älskar musik så mycket att jag nästan gråter när jag tycker något är rysligt bra. Hahah helt sant. 
* Måste bli mer hälsosam med kost och träning.