WISH LIST 2016

 
1. En svart mindre väska med silverdetaljer.
Haft så sjukt svårt att hitta en jag gillar med denna jag hittade på Zara var riktigt nice!
 
2. En korthållare.
Jag har ingen plånbok och springer runt med mina kort lösa, men börjar få för mycket kort för att jag ska kunna hålla ordning på dom..
 
3. Ögonfransförlängning.
Önskade mig detta förra året också haha.. vill verkligen prova och se om det är något för mig!
 
4. Marshall-hörlurar & små vanliga iPhone-hörlurar.
Ena snäckan på mina små hörlurar fungerar inte och mina Urbanears glappar och är jätteskitiga. Alltså jag dör lite för de där hörlurarna från Marshall!!
 
5. Hickap sminkborstar.
Hört att dessa är bra och sen är det ju lite extra kul när det är två youtubers man följer som ligger bakom dom!
 
6. Hårfärgning och hårförlängning.
Alltså detta är svindyrt men jag skulle vilja sätta i mer hår så mitt hår blir tjockare. Sen har jag som plan att göra ombré som nästa grej med mitt hår, men det kommer behöva vänta lite till så mer färg går ur mina längder.
 
7. Studio.
Jag vill ju ha en hemmastudio så jag kan sitta hemma och skapa.. men har ju fruktansvärt dålig koll egentligen så vet ju inte vad som skulle passa mig bäst eller något. Antar ett litet piano och en mick... men för micken måste jag ha ljudkort och massa andra grejer... herregud 0 koll. Någon som vet?

Randoms

Var på snöiga Lidingö med jobbet.
Jag och min finaste Sofia på halloweenfest! Jag var omlsaget på albumet Dangerous woman av Ariana Grande.
Till vänster är från i helgen när jag gick ut med Andrea och lite annat folk på Chalmers studentfest. 
Fina men inte så snöiga Göteborg!
 
 
Bjuder på lite olika bilder idag, dels för jag inte har något annat att visa men också för jag tycker bilderna är lite mysiga! 
Förra veckan var sjukt mysig när jag tänker på den såhär i efterhand. Vi hade utbildning med jobbet hela veckan, var konstant med människor jag tycker om, festade, reste... Ja vafan, jag ska inte klaga!! Det bästa är att denna veckan och nästa kommer bli precis lika bra. Något i mitt huvud har sagt att jag tänker fly landet nästa vecka nämligen... Något som ska bokas imorgon! wohoooooo!!

Gbg

 
 
 
 
 
Just nu befinner jag mig i Göteborg hos min älskade bästa vän Andrea!
Vi bor ju numera på varsin kust och man får verkligen ta tillfället att svänga förbi henne när man kan! Kom hit i lördags och i eftermiddag sätter jag mig på tåget mot mina föräldrar i Skara. Ska stanna där veckan ut och mysa med hela familjen och lite saknade vänner. Kommer bli så mysigt!
 
Ska försöka packa ihop min väska nu så jag inte glömmer något, hoppas ni haft det bra i helgen!