IKEA

 
 
 
 
 
 
Haft en såååå bra dag idag!
Gick upp tidigt för att åka till Nacka, där jag blev hämtad med bil av Madde, för att sedan åka till IKEA i Huddinge, för att sen åka till Spånga och lämna allt, för att efter det åka med Madde till Nacka igen, för att tillslut åka hem och baka. Haha ett jävla fläng hit och dit över typ hela stan, men roligt har det varit! Det blev lite som en roadtrip ändå. 
 
Känns så himla bra här hemma nu!! Köpen jag gjort idag gjorde verkligen så mycket. Det känns som att det kan bli en liten house tour snart, vilket jag hoppas ni är riktigt taggade på!! :D

Coffee date

 
 
 
Vilken mysig förmiddag det varit idag!!
Gick upp tidigt (för att vara jag en ledig dag) för att kunna åka och träffa Alva och ta en kaffe på söder. Det var så varmt och skönt så vi satt ute i solen!. Vi gick sen en liten prommis hem till henne för att kika lite youtube och chilla innan jag var tvungen att åka hem igen. Saknat den där tjejen så mycket, hon är så bra.
 
... Måste bara säga att hennes naglar är on fleek... och hennes tatueringar! Vill tatuera mig igeeen..

Höstlista

 
 
 
Nu är jag tillbaka hemma i vardagen igen och har på denna veckan hunnit med att jobba, träffat min syster två gånger, shoppat heminredning (och kläder såklart haha), kärat ner mig ytterligare i Ed Sheerans låtar och tittat klart på serien Stranger Things. Kan verkligen tipsa om den serien!! Tittade klart hela säsongen på mindre än 24h hahah köttade hela kvällen/natten igår och nu i morse innan jag gick upp.
 
Annars då? Min favoritmånad försvinner snart och jag har faktiskt börjat ställa in mig på höst nu. Jag gillar ju hösten någonstans egentligen så därför tänkte jag peppa till här med en liten höstlista vad jag tänkter göra i höst:
 
* Fixa i min lilla hem med massa kuddar, filtar, ljus, blommor osv.
* Rocka mina thigh high boots så ofta jag bara kan.
* Dricka Te i överdos.
* Läsa en bok... Kommer jag göra det? Ne, troligtvis inte med det låter mysigt!!
* Kötta fler serier.
* Dansa!!!! Nu på onsdag drar jag och dansar lite hiphop!!
* Träna, Lina har lyckats få mig till gymmet nu.. kanske äntligen lyckas bli hälsosammare.
 
... och tagga julen såklart. Jag börjar alltid tänka på julen så fort sommaren försvinner...