Dramaten

 
 
 
 
 
Kappa - Zara // Tröja - Indiska // Byxor - fått i present // Halsband - Nelly.com // Skor - Vans
Foto: Elin Kero
 
Lite bilder som vi tog i tisdags vid Dramaten! 
Det är ju så lyxigt att bara kunna bestämma en dag och möta upp syrran i stan så vi kan hjälpa varandra med bilder till bloggarna. Längtar tills det blir varmare så vi kan börja springa runt ute mer!
 
Idag tänker jag inte göra någontiiiiiiing. Sådeså. Skiter i att jag behöver städa. Skiter i att jag behöver söka jobb. Skiter i allt. Jag ska kolla på britaward och dricka te. 

Preview

 
 
 
 
 
Åkte in och mötte syrran i stan idag!
Vi tog lite bilder åt varandra vid dramaten, åt middag på Friday's, tog efterrätt och kaffe på Espresso House och sist men inte minst gick vi på en förhandsvisning igen! Denna gången av filmen Grimsby, men varken jag eller syrran var särskilt imponerade av filmen. Inte riktigt vår humor även fast vi skrattade till några gånger. 
 
Var så jääävla kallt idag. Usch, jag höll på att dö ett tag. Tur dramaten har den där varma statyn som man kan värma sig vid när man har så kalla händer som jag har. 
 
Hoppas ni haft en lika bra tisdag som jag haft! Kramis! 

Breakfast

 
 
 
Min fina vän Madelene är här hos mig i helgen! 
Vi har haft en så mysig morgon! Vi gjorde en riktigt god frukost och lyssnade på lite Ed Sheeran samtidigt som vi satt och pratade lite om livet. Nu ska vi strax göra oss i ordning för att dra in och shoppa lite. Jag ska inte köpa något. Jag ska inte haha. Alltså livet när man vill handla men inte kan jag blir så ledsen... åh. 
 
Filmen Deadpool var bra tyckte jag förresten! Den var väldigt rolig, så om ni vill se en bra komedi så rekomenderar jag den! :D