Less than 4 weeks until Christmas

 
Alltså glömmer bort hela tiden att det är första advent idag?! 
Herregud vad mysigt!! Äntligen!! Den mysigaste tiden på året!! Jag måste i veckan springa och köpa lussebullar (kan inte baka själv har ingen ugn buuuh).
 
Är inne i en 11 dagars-sträcka med jobb just nu så kommer nog vara utmattad den närmsta tiden men lite kul är det ändå! Idag var det en tjej som hette Emma på Indiska som ba: "Jag måste bara fråga, har du en syster som bloggar?" Blev så glad, så kul att få prata(och jättekul att träffa dig!!)! Fick besök av en annan Emma som jag känner från Göteborg med. Har bara träffat henne på Nordstan en snabbis för några år sedan, så var så himla kul att få träffa henne igen! 
 
Imorgon kommer Lina & Rebecka hit med, så jag ska möta upp dom i stan efter jobbet imorgon. Ska bli så mysigt!

ZARA BASIC outerwear

 
Jag har äntligen hittat en kappa jag tycker om riktigt mycket!
Hade så tur för det fanns endast en kvar när jag skulle köpa den på Zara och den var i min storlek med. Det händer ju inte?! Det blev en grå, som ni ser, och jag tänkte fixa några nice bilder för att visa er den på också!
 
Såå glaaad att den är min nu! Varit i behov av en väldigt länge!

WISH LIST 2015 // Christmas

 
1. Söta tofflor
Dessa är från Indiska och jag har spanat in dom enda sedan de kom in i butik... Jag tror faktiskt jag ska köpa mig dom som en julklapp till mig själv eftersom jag ändå har personalrabatt. 
 
2. NYX slim lip pencil i färgen 'Nude Truffle'
Jag tror det är den färgen jag vill ha iallafall.. haha. Jag vill ha en nude färg som är lite mörkare - precis som bilden jag satte bredvid. Det står att den hon har är Nude Truffle så jag hoppas på att det är den!
 
3. Naked 2 eller Naked 3 eyeshadow palette 
Syrran har Naked 2-paletten och jag Ä-L-S-K-A-R den!! Men är lite nyfiken på 3an med.
 
4. Smycke från Lily and Rose
Ramlade in på deras hemsida väldigt spontant för någon vecka sen och blev kär. Så himla fina smycken! Klicka in på lilyandrose.se!
 
5. Anastasia contour kit
Hört så mycket bra om denna paletten och jag älskar contour, så yes ge mig. 
 
6. Necessärer från Åhléns
Hittade 3 olika storlekar och matchande necessärer från Åhléns och jag behöver verkligen alla 3 haha..
 
7. Necessärer från Victoria's Secret
Lite fler fina necessärer fast från VS denna gången. Så himla fina och VS ligger mig varmt om hjärtat.
 
8. --> ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING <--
Detta ligger absolut högst upp för jag har funderat och velat så himla länge. Visst att jag gillar mina naturliga, men skulle absolut inte vilja säga nej till att prova åtminstonde en gång att sätta i för mer fyllning och längd - främst längd. 
 
9. Kläääädeeeeer
Just dessa jag plockat ut är från River Island. Det är inga specifika plagg egentligen som jag är ute efter, utan vill bara ha en ny garderob. Eller jo, jag vill ha en skinnjacka från Zara! Typ denna, så jävla snygg och jag behöver verkligen en skinnjacka.
 
10. Smycken
Nämnde ju smyckena från Lily and Rose förut, men skulle inte säga nej till andra smycken heller. Finns massor av fina smycken från Både H&M, Zara & River Island.