Sunny sunday

 
 
Finaste Mamma <3
 
Öh, hur snyggt matchat? Haha
 
Nu är jag hemma igen från en mysig helg hemma hos mina föräldrar!
Det var så himla underbart väder igår så njöt verkligen i solen i väntan på tåget och möttes också av en sjukt mysig solnedgång i Stockholm. Tog först en fika med min kollega på söder och sen blev jag kvar på söder. Lämnade av mina grejer direkt jag kom innanför dörren och gick ut utan jacka till vattnet och satt där och njöt också. För er som följer mig på snapchat (adda hannakero) så har ni sett lite klipp från det, sjuuukt mys!! Bästa avslutet på veckan och ledigheten. 
 
Idag är det precis lika underbart väder, bara att jag blivit så galet allergisk så ligger helt utslagen med svullen hals i soffan.. Försökte jobba tidigare men var tvungen att gå hem för är helt borta i huvudet. Får se om jag orkar njuta lite av vädret idag igen trots allt! HOPPAS NI NJUTER!! Massa njutning i detta inlägget hahah
 
pusshej!
 

Skövde

 
 
 
 
Haft en mysdag i Skövde med min mami idag!
Fixat småsaker jag tänkt att fixa så länge och fixade mig en ny iPhone eftersom jag kraschade min skärm på den förra... mindre kul, men nu har jag en ny och det känns SÅJÄVLABRA!!!!
 
Nu ska jag fixa in allt på den nya mobilen, sminka om mig och kika på det jag köpte. Ska se om något passar till ikväll för jag ska nämligen ut med två gamla klasskompisar och dansa hela natten. Hoppas ni har en fin helg!

New in

 
 
 
Tights & skor från Adidas.
 
Nu är jag hemma hos mina föräldrar i Skara!
Hade klickat hem ett paket från Adidas hemsida hit eftersom bara 2/9 saker var till mig haha. Jag har iallafall fått hem ett par nya träningstights och nya gymskor! Ser fram emot att få gymma när jag kommer hem igen nu!!
 
Nu ska jag faktiskt sätta mig och försöka prodda ihop en låt, bara för jag haft sånna cravings efter mitt piano.