New pillows & snow

 
 
 
 
 
 
Men alltså HALLÅÅÅ vad fin snö vi fått här äntligen!
Eller ja, hela landet verkar fått mer eller mindre snö de senaste dagarna, men igårkväll kom det hit iallafall och jag är faktiskt glad även fast jag inte är ett jättefan av snö och kyla. Var så mysigt att vakna upp till ett soligt snölandskap!
 
Det är mellandagsrea nu typ överrallt, även på Indiska där jag jobbar (haha no shit) och jag tog tillfället i akt och köpte med mig ett par kuddar som får pryda min soffa istället för de fula grön-blåa jag hade tidigare. Det blev sååå bra, så nöjd! Tänkt att göra en house tour när jag känner allt jag vill fixa är på plats. Ska fixa till mitt loft lite och lite till vid soffan. Hoppas ni är lika taggade som jag! 

Sisters

 
Jag och syrran tar alltid en bild tillsammans varje jul, men årets bilder blev lite sådär... haha.
Helt ärligt, vi tog hur många som helst men vi kunde inte hålla ihop det samtidigt överhuvudtaget. Gillar dock bilderna ändå, dom är lite roliga!
 
Nu ska jag packa ner det sista och sätta mig på tåget hem! 

Merry christmas!

 
 
 
God Jul på er alla!
Jag slänger in 3 mysiga bilder från min julafton. Vi skämde verkligen bort varandra i vår familj idag. Jag är så himla nöjd över mina julklappar, ni anar inte. Och de andra verkade också bli riktigt nöjda vilket glädjer mig så mycket. Min älskade familj, stort hjärta till er! <3 
 
Jag sätter mig på tåget hem till Stockholm imorgonkväll för ska jobba mellandagarna, men kommer hem på nyår igen för att fira med mina vänner och mysa lite till med familjen!