Beige set

 
 
Set - Bikbok // Skor - Adidas superstar
 
Detta är typ ett av de bästa spontanköpen jag gjort på länge.
Känns som att jag kommer leva i detta nu ett tag... vill aldrig ta av mig det haha. Köpte båda i storlek L eftersom dom var väääldigt små i storlekarna och jag ville ha det lite större. Sitter dock fortfarande rätt tight! 
 
Vet ni imorgon ska jag göra mina naglar!! ÄNTLIGEN! Kände att det var dags nu. Är lite överdrivet taggad faktiskt, ingen aning om varför hahah men det är väl tur det?! Köpte gymkort idag så tänkte dra en sväng till gymmet efter naglarna också. Nu ska vi få drömkroppen, nu jäklar!! 
 

This weekend

 
 
 
 
 
Lite ögonblick från helgen!
Mamma har åkt hem så jag är ensam i mitt lilla hus igen. Fick världens inspirationskick nu ikväll, så förhoppningsvis kan jag börja ta tag och börja jobba på lite grejer framöver. Nu är jag hungrig (kl 00.50) och kan inte koncentrera mig på vad jag ska skriva. Är nog lite trött med, sov inte så bra förra natten så borde kanske stänga igen datorn. Ska tvätta imorgon... kul. 
 
Nej men nu känner jag att jag är mer trött än hungrig. Godnatt på er <3

Besök & veckosummering

 
 
 
 
Hahah ser ut som ett troll..
 
Igår vid lunch hämtade jag upp mamma på centralen! 
Hon ska vara här hos mig i helgen vilket ska bli såå mysigt! Vi gjorde inte så mycket igår mer än att gå en sväng, handla mat och titta på idol, så vi kommer dra in till stan idag och möta upp syrran istället! Jag ska bara orka sminka mig nu... har inte sminkat mig alls de senaste dagarna för att jag inte orkat. Ingen motivation finns nu när det är så mörkt till att göra något mer än att ligga i sängen...
 
Vad har hänt i veckan nu då? Jag är ju sämst på att uppdatera... Vi har stängt vår butik för renovering (ni som följer mig på snapchat har fått se haha BÄSTA dagen), jag har jobbat på Hammarby's Adidas Outlet istället men ska jobba på Mall of Scandinavia två veckor framöver, lärt känna lite nytt folk, ätit middag med Sofia, träffat upp Madde i stan två gånger och hängt i studion med bae. Det har varit en bra vecka ändå! Full fart men så jäkla nice.