Testaudition // nya idoljuryn

 
Ni kanske minns att jag berättade i november att jag gjorde lite hemliga saker och svaret är att jag och några andra tjejer fick testa nya idoljuryn! 
Haha det var sjukt roligt och bra övning för min del som så sällan stått framför folk och sjungt. Det var precis som en riktig audition med papper man skulle skriva på, kameror uppsatta, krysset på govet, guldbiljetter och en bänk med juryn framför en. Vi provade två olika sorters jurys, tyvärr så kom inte två av mina favoriter med i den slutgilltiga juryn... lite synd. 
 
Vad tycker ni om nya juryn då? Jag hoppas på att det blir 3 helt nya karaktärer så inte var och en har "varsin roll" från den gamla juryn. Man vill ju ha nytt folk, inte samma princip om och om igen. Fredrik Kempe kändes som en Anders Bagge tyvärr, så jag vet inte.. det finns en risk att det kan bli samma slags karaktärer igen. Jag hoppas iallafall det blir lite nytt och fräscht! 

Black ripped, job update & photoshoot

Haha denna bilden, låt oss ta en sekund...
Ingen aning om vad detta är för pose men försöker alltså visa min slarviga knut och samtidigt visa att byxorna sitter bra över rumpan? Haha ser ut som jag tagit ett dyk i havet eller något.
 
Yo yo, läget? Jag har ont i halsen som in iiii. Det suger.
Fick lite bad news igår. Jag som provanställd på Indiska kommer tyvärr bli av med jobbet om två veckor pga rekonstruktionen. Haha well shit happens, det var inte pga min prestation så tog det inte så illa. Bara så tråkigt när jag trivdes så bra. Men men, får hålla tummarna att jag lyckas sno till mig ett jobb så fort som möjligt som jag trivs minst lika bra på! 
 
Annars så mår jag bra! Fortfarande taggad på livet! Håller på att planerar ett nytt photoshoot med min bästa fotograf till syster efter hon varit i USA(fy alltså inte alls avis...). VEM HAR SÅ TUR att dom har världens bästa fotograf och retuschör som syster? Älskar det hon gör och att hon gärna ställer upp för mig gör mig så glaaad! Vi tänker oss iallafall vit spets.. eller nej jag tänker inte berätta än, men jag älskar idén!! 

Inspiration

 
Lite inspiration som jag samlat på mig senaste tiden. 
Vill SÅ ha en rosa bomberjacka, men det är så galet svårt att hitta en i en snygg modell och rätt färg haha. Dock har jag börjat fundera på om jag verkligen ska ha den färgen... åh alltså vi får se, en snygg bomberjacka ska det bli iallafall. Samma med keps. Vafan JAG VILL HA EN KEPS. Har varit inne på en rak skärm men insett att det kan vara ganska så fetnice med en böjd med. Hahah alltså. Vill köpa mer nytt smink, nya skor till våren och dra till Ikea och köpa det sista så jag kan göra klart mitt loft. Det är ju så mysigt där men kan ju bli så mycket bättre med fler kuddar, rätt lakan osv.
 
Jag vill ha så mycket som ni ser. Så ska man ju kunna köpa det också och det är väl en annan fråga I guess.