Bye bye Skara
Mobilinlägg för har glömt min dator i Sthlm... 

Det har blivit måndag och sent ikväll sätter jag mig på tåget igen mot Stockholm för att bosätta mig där. Känns så sjukt allting för jag hade inte trott jag skulle komma iväg så fort och få göra allt jag ville göra direkt. Jag bor i huvudstaden, jobbar i klädbutik, ska provjobba på mitt favoritfik och jobbar med musik vid sidan av. Tror ingen förstår hur sjukt det faktiskt känns. Ska det ens kunna gå såhär lätt?! Jag är så fruktansvärt tacksam iallafall och jag tror jag har en helt underbar tid framför mig!

Har typ packat.. Får inte med mig något instrument vilket kommer bli jobbigt då jag skriver musik, men det får lösa sig! 

Nu ska jag göra mig i ordning och träffa min älskade vän Andrea <3 

Moved!!

 
Yes, rubriken säger det - JAG HAR FLYTTAT TILL STOCKHOLM!
Haha detta är så fruktansvärt oväntat just nu men jag fick jobb idag. Fick ett samtal vid lunch igår från Indiska på Hötorget, hade intervju i morse och gjorde min första arbetsdag idag vid lunch i butiken i gamla stan tills stängning ikväll. Hör ni vad sjukt snabbt det gått?! Jag gick från att vara inställd på att åka hem idag och inte veta när jag åker tillbaka, till att ha jobb och byta hemstad på mindre än 24 timmar.
 
Inte nog med min provanställning på Indiska ett halvår så ska jag också provjobba på Espresso House på NK några gånger från och med 5 oktober! Sjukt taggad på det!!