Nude and denim

 
 
 
 
Jacket - Bikbok // Dress - Nelly.com // Necklace - Na-kd.com & H&M // Slippers - Tamaris (Zalando.com)
Photos: Elin Kero
 
Alright... Vart ska man börja?
Shit haha, jag har inte bloggat sedan i Juni? Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera hela året egentligen, men ÄNDÅ så ser jag att det finns en drös med er som fortfarande klickar in varje dag och kollar läget. Hur fina är ni inte?! Jag har varit mer aktiv på mina sociala medier... typ bara instagram egentligen när jag tänker efter men det hoppas jag att ni haft koll på! 
 
Mitt liv just nu ser ut såhär:
Jag har flyttat in till Stockholms innerstad. Jag bor nu i en lägenhet bredvid vattnet med min pojkvän. Ja, jag har gått och skaffat en boyfriendo, vad händeeeer?! Så nu bor jag inte kvar i mitt lilla hus som jag älskat så, utan nu har min fina vän Madelene flyttat in där istället! Jag jobbar fortfarande på Adidas och jag sitter fortfarande och skriver på låtar. Jag har lidigt av sjuk ångest det senaste vilket jag absolut inte fattar varför det brutit ut nu. Antar att jag vill så mycket mer än en heltidsanställning på Adidas som gör att jag lägger press på mig själv.. eller något. Annars måste jag säga att jag mår jäkligt bra. Allt rullar på och jag börjar känna lite driv för att vara kreativ igen!
 
Det är ju ganska mycket mer, men vi stoppar det där så får ni fråga om ni skulle undra någonting mer!
 
FRÅGESTUND MED ANDRA ORD HÖRRNI!
Om det blir tillräckligt med frågor så kan jag svara i en video! Om det inte blir några frågor så skiter vi i det haha
 
Puss på er, ni är bäst <3
 
Ninni

åh kan inte du berätta mer om din pojkvän? skriver du låtar till andra eller dig själv? :) vad handlar låtarna om? kan man lyssna på de? sjukt nyfiken haha, älskar musik!

Elin

Sjukt snygg!😍 Så roligt med en uppdatering!

Svar: Tack fina du! Vad glad jag blir att höra det!! 🙈❤️
Hanna Kero

Shanelle

Vad gör du med alla dina låtar du skriver? Kommer du försöka släppa dem eller gör du det bara för dig själv, för att det är roligt?

Madeliene

Gud vad fin du är! :)

Svar: Men tack fina du! <3
Hanna Kero

Emma

Jag såg att några redan frågat om det men kan du inte berätta masssa om det här med musiken? Typ hur gör du när du skriver låtar? Hur vill du ta det vidare? Osv :)